14 december 2014
Home Nieuws Warm applaus voor veteranen tijdens MAX Proms

Warm applaus voor veteranen tijdens MAX Proms

Op zaterdag 13 en zondag 14 december stond de Jaarbeurs Utrecht in het teken van MAX Proms: het jaarlijkse muziekspektakel met nationale en internationale acts. Deze elfde editie had een speciaal tintje, want maar liefst 7.000 kaarten werden door Omroep MAX aan veteranen geschonken. Een van de hoogtepunten van de show was het dankwoord dat de presentator richtte tot de aanwezige veteranen en vervolgens het luide en warme applaus vanuit het publiek. “Velen hebben hun leven ingezet om anderen te beschermen, op deze manier hebben wij iets voor hen terug willen doen”, vertelt Jan Slagter van Omroep MAX.

Het gebaar werd door de aanwezige veteranen gewaardeerd: “Vandaag aanwezig bij MAX Proms. 7000 kaarten voor veteranen. MAX… Thanks!”. Een andere reactie: “Fijn om ook nog oude maten te ontmoeten. Bedankt MAX!”.

Omroep MAX maakt dit gebaar in het kader van de actie ‘Kerstgroep aan de veteranen’ van Telegraaf. Hiermee wil de krant diegenen bedanken die zich in oorlogstijd hebben ingezet voor ons land. Ook willen zij met reportages, interviews en kerstgroeten de militairen tegen de feestdagen laten zien dat er wel degelijk begrip is voor hun ervaringen. Meer informatie over de actie van de Telegraaf is hier te lezen.