Het Vi-detachement

Loop mee met het Veteraneninstituut tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

Veteranen én het thuisfront kunnen zich aanmelden om de Nijmeegse Vierdaagse te lopen onder de vlag van het Veteraneninstituut: het Vi-detachement. Als deelnemer van het Vi-detachement wordt er goed voor je gezorgd en kun je genieten van fijne voordelen.

Langs de wandelroutes vind je de Vi-tent, een rustpunt waar je kunt ontspannen en wat kunt eten en drinken. En, niet te vergeten, daar staan ook de sportmasseurs voor je klaar! Het belangrijkste is de sfeer, de gezelligheid en de verbroedering. Na de dagelijkse kilometers is het tijd voor een drankje en wordt er geproost op de mooie dag!

Wil je weten hoe de aanmelding in zijn werk gaat? Lees hieronder verder voor alle belangrijke informatie.

Aanmelding Vi-detachement 2020

Meld je aan via het online formulier.

Voor veteraan én thuisfront – Meld je aan!

Al doet de naam misschien anders vermoeden, deelname aan het Vi-detachement is individueel. De aanmelding werkt als volgt:

  • Je vraagt zelf je individuele startbewijs aan bij de Nijmeegse Vierdaagse, klik hier om je in te schrijven
  • Je schrijft je in voor het Vi-detachement bij het Veteraneninstituut via het aanmeldformulier
  • Je ontvangt van ons t-shirts

 

vierdaagse- veteraneninstituut-detachement

 

Extra informatie & inschrijven

Je dient zelf je individuele startbewijs aan te vragen bij de organisatie van de Vierdaagse.
Helaas kan deze organisatie jou uitloten, waardoor je geen startbewijs krijgt. Dit geldt ook voor veteranen in werkelijke dienst. Het gevolg is dat je dan ook niet met het Vi mee kunt lopen. Zoals vermeld staat in het VS2-1100 onder artikel 3.c.2 kunnen veteranen die individueel deelnemen aan de Vierdaagse zich inschrijven via de civiele inschrijfmodule. De afstand waar je je voor kunt inschrijven, wordt bepaald aan de hand van je geboortejaar. Veteranen die een verblijf op Heumensoord willen toevoegen aan hun inschrijving, kunnen dit na hun inschrijving via de inschrijfmodule doen via deze link. Via deze link is ook meer informatie te vinden over de huisvesting van veteranen.

Inschrijflimiet en loting
Bij overschrijding van de inschrijflimiet wordt er geloot onder individueel ingeschreven deelnemers die niet eerder een Vierdaagse medaille behaalden. Naast alle ingeschrevenen voor beloning 2 of hoger worden er groepen van loting gevrijwaard.