Nederlandse veteranen, oorlogs-, dienstslachtoffers en hun relaties hebben ook na hun diensttijd recht op optimale zorg en dienstverlening. Die krijg je via het Veteranenloket van het Veteraneninstituut. Dat is sinds 2014 formeel verankerd in de Veteranenwet.

Het Veteranenloket is er ook voor jou tijdens het coronavirus. Bekijk onze speciale pagina met tips, hulp en richtlijnen.

Het Veteranenloket biedt toegang tot bestaande zorg en dienstverlening van het ministerie van Defensie, het Veteraneninstituut (Vi), het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV), het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en het Veteranen Platform (VP) en maakt deze centraal bereikbaar via één website en telefoonnummer.

Het Veteranenloket is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Direct contact, bel 088 334 00 00
of stuur een e-mail naar info@veteranenloket.nl

In verband met het coronavirus werken onze medewerkers thuis. Als u belt kan het iets langer duren voordat de telefoon wordt opgenomen. Blijf aan de lijn, dan wordt uw oproep beantwoord!

In verband met het coronavirus is huisbezoek slechts in uiterste noodsituatie mogelijk. Bekijk de richtlijnen.

Heb je het gevoel dat je na je uitzending niet meer de oude bent? Doe de test en bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Een uitzending doet iets met mensen, gelukkig meestal ten goede. Maar soms verandert het leven daarna ingrijpend. Wanneer je als gevolg van een militaire uitzending (blijvend) zorg nodig hebt, is het Veteranenloket er voor jou en natuurlijk ook voor jouw thuisfront.
Wil je weten welke organisaties jouw belangen behartigen of hoe je in contact komt met vrijwilligers die veteranen en hun relaties ondersteunen? Ook die informatie vind je bij het Veteranenloket.

Het Veteranenloket is powered by