Home Richtlijnen in kader van corona

Richtlijnen in kader van Corona

Het Veteranenloket heeft aangepaste afspraken gemaakt in verband met het coronavirus.

Omdat het coronavirus zich in Nederland steeds verder verspreid, hebben het Veteranenloket, de Basis, VBMW, APG/zorgcoördinatie, nuldelijns ondersteuning en LZV gezamenlijk besloten maatregelen te nemen. Deze maatregelen zijn van kracht voor gespecialiseerd maatschappelijk werk, zorgcoördinatie en nuldelijns ondersteuning.

De richtlijnen zijn als volgt:
Heeft u een hulpvraag? Bel ons op. We komen aan de lijn. Na het contact met het Veteranenloket zal een zorgcoördinator of maatschappelijk werker van het LZV telefonisch contact met u opnemen en met u in  gesprek met gaan. Voorlopig zullen alle (hulpverlenende) gesprekken telefonisch worden gevoerd. Maar daarmee kunnen we u al wel helpen!  Alleen in geval van crisis is een huisbezoek mogelijk. Zodra de richtlijnen van de overheid i.v.m. het coronavirus versoepelen, kunnen we weer bij u thuis langs komen.

Veteranenloket algemeen
In verband met het coronavirus, werken onze medewerkers, zoveel als mogelijk thuis. Als u belt naar het Veteranenloket, kan het iets langer duren voordat de telefoon wordt opgenomen. Blijf aan de lijn, dan wordt uw oproep beantwoord!

Wilt u zich aanmelden voor de Nederlandse Veteranendag of wilt u treinkaarten aanvragen, dit kan ook via Mijn Vi. Heeft u een vraag om informatie, stuur dan een mailbericht aan info@veteranenloket.nl. Heeft u een hulpvraag? Bel ons op. We komen aan de lijn.

Informatie over psychosociale aspecten tijdens Corona

Bent u veteraan en heeft u tijdens deze periode behoefte aan hulp (bijvoorbeeld boodschappen) of een gesprek? Voor extra hulp zoals boodschappen zijn er lokaal en regionaal verschillende mensen die online hun hulp aanbieden.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus? Op de website van het RIVM is alle informatie te vinden.