Home » Nieuws » Veteranenarrangement Nationale Taptoe 2018 5 september 2018

De Nationale Taptoe gaat zich in 2018 jaar nog meer onderscheiden van nationale en internationale evenementen die Taptoe of Tattoo in hun naam meedragen. De Nationale Taptoe in Rotterdam AHOY 2018 moet je gezien hebben! In 2018 zal onder meer aandacht besteed worden aan de muziek van de 100 jaar eerder geboren Leonard Bernstein. Bekende klanken uit de Westside Story brengen u in vervoering.

Tijdens de voorstelling van de Nationale Taptoe treden vrijwel alle orkesten van de Krijgsmacht voor u aan, samen met het Nederlands Politieorkest. Uit het buitenland komen dit jaar: uit Japan: the Japan Air Self-Defence Force Band, uit Noorwegen: het wereldberoemde Kings Guard Drill Team en de drum- en dansgroep Complete Drums & Intros Allstars; en uit Frankrijk: la Musique et l’équipe de gymnastique de la Brigade de Sapeurs-Pompiers de Paris.

Veteranenarrangement

Veteranen en dienstslachtoffers kunnen op vrijdag 28 september aanstaande gebruik maken van het speciale veteranenarrangement! De Stichting Nationale Taptoe (SNT) organiseert een veteranenontvangst, zoals vanzelfsprekend in hal 1. Hier krijgt u koffie en thee en een lekkere lunch. Daarna zijn de beste plaatsen voor u gereserveerd voor de voorstelling!

Wilt u naar de Nationale Taptoe 2018 en gebruik maken van de speciale korting voor veteranen? Klik dan hier om de bestelbon de downloaden! Op de bestelbon staat vermeld waar u de bon naartoe moet sturen en hoe het verder in zijn werking gaat.

Wilt u meer informatie over de Nationale Taptoe? Klik dan hier.