Home » Nieuws » Speciaal veteranentarief verlengd: kaarten voor Soldaat van Oranje! 18 oktober 2018

Soldaat van Oranje – De Musical is één van de bekendste musicals van Nederland. En er is een speciaal veteranentarief!

Je kan naar de musical op alle donderdagen tot en met donderdag 27 december 2018.

Het verhaal

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken…: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Wil je nog meer informatie over de musical? Klik dan hier.

Kaarten bestellen

Kaarten bestellen voor het speciale veteranentarief bestellen is heel simpel! Ga naar Mijn Vi en log in! Heb je nog geen account? Dan kun je je gemakkelijk registreren.

Als je in je Mijn Vi account kijkt, is het meteen duidelijk waar je de kaarten kunt bestellen. Klik dan op de knop en doorloop het proces om de kaarten te bestellen.

Veteranen krijgen het speciale tarief voor de 1e en 2e rang op elke donderdag tot en met donderdag 27 december 2018.

Lukt het bestellen van de kaarten niet? Neem dan contact op met Eventim, via 0900-1353.

Word lid van het vriendenprogramma!

Het vriendenprogramma van Soldaat van Oranje – De Musical en zijn opvolger, Nieuw Amsterdam, is er om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen! Wil je al het nieuws ontvangen? Klik dan hier!

(Foto: Joris van Bennekom)