Home » Nieuws » Roermond City Swim 1 juni 2017

Op 2 september a.s. vindt in Roermond de Nationale Herdenking bij het Nationale Indië-monument in het Herdenkingspark van Roermond plaats. Die middag wordt ook de Roermond City Swim gezwommen op de Roer en de Maas. Veteranen en hun relaties mogen starten tijdens een aparte ‘veteranenwave’!

Avondprogramma

De Roermond City Swim vindt dit jaar voor het eerst plaats. Het evenement is Roermond op zijn best! Sportief, gezellig, eigentijds en vernieuwend. Er zijn drie onderdelen in één compact avondprogramma. Uiteraard is het zwemonderdeel belangrijk, maar de Duckrace en de Afterparty zijn zeker net zo relevant. We spreken dan ook nadrukkelijk over één topevenement!

Veteranenteam

Er is een speciaal veteranenteam. Veteranen en hun relaties kunnen zich aanmelden bij dit team voor 500 meter, 1.000 meter of 2.000 meter zwemmen.  Bij deelname betaal je inschrijfgeld en doe je een inspanning om geld op te halen voor het goede doel – het Toon Hermans Huis. Voor je deelname krijg je een uniek deelnemerspakket zie https://www.roermondcityswim.nl/tarieven-deelname.
Bij je inschrijving kan je bij stap 2 aangeven dat je je voor dit team aanmeldt.

Klik hier voor meer informatie over het veteranenteam.