Home Ontmoeten Thuisfront

Thuisfront

Bij het Veteraneninstituut kunnen niet alleen veteranen terecht, maar ook hun thuisfront. Juist omdat we weten dat jij als thuisfronter heel belangrijk bent voor de veteraan.

Ben jij ouder, partner, familie of kind van een veteraan? Dan ben jij het thuisfront. Soms zit je met vragen of weet je niet waar je bepaalde informatie vandaan moet halen. Dan helpt Vi thuisfront je verder! Je kunt ons altijd bellen of mailen. Bel ons op 088 – 334 00 50 of stuur een mail naar thuisfront@veteraneninstituut.nl.

Vi-Thuisfront Facebookgroep
We brengen je graag in contact met andere thuisfronters via onze Facebookgroep. Wil je na de uitzending van jouw veteraan in contact komen of blijven met andere thuisfronters? Of wil je je verhaal delen? Misschien heb je een vraag of wil je tips delen? Dan ben je altijd welkom in onze Facebookgroep! Het maakt niet uit of jouw veteraan al uit dienst is of nog steeds in dienst: je bent en blijft een thuisfronter. Daarnaast houden we je via Facebook ook op de hoogte van thuisfrontactiviteiten en delen we belangrijk nieuws.

Onze Facebookgroep is een besloten groep en alleen toegankelijk voor het thuisfront van de veteraan. Daarom willen we graag dat je je aanmeldt via dit formulier. Op deze manier kunnen we de privacy garanderen en waarborgen. Je gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. We gebruiken de gegevens alleen om op juistheid te toetsen.

(Lid zijn van een besloten groep betekent dat alle posts en reacties alleen zichtbaar zijn voor leden en niet gedeeld kunnen worden met niet-leden.)

 

Thuisfrontdag

Twee keer per jaar wordt er vanuit Vi Thuisfront een ontmoetingsdag georganiseerd. Ben jij partner, ouder, kind, broer of zus van een veteraan (in of uit dienst) ? Dan ben je van harte welkom!

De volgende (online!) ontmoetingsdag vindt plaats op zaterdag 7 november 2020.

Meer informatie
Bekijk video

Veteranen & hun thuisfront. Onze missie.