24 februari 2017
Home Ontmoeten Thuisfront

Thuisfront

Het Veteraneninstituut: Veteranen en hun thuisfront. Onze missie.

Bij het Veteraneninstituut kunnen niet alleen veteranen terecht, maar ook hun thuisfront. Juist omdat we weten dat jij als thuisfronter heel belangrijk bent voor de veteraan.

Ben jij ouder, partner, familie of kind van een veteraan? Dan ben jij het thuisfront. Soms zit je met vragen of weet je niet waar je bepaalde informatie vandaan moet halen. Dan helpen wij je verder! Je kunt ons altijd bellen of mailen. Bel ons op 088 – 334 00 50 of stuur een mail naar thuisfront@veteraneninstituut.nl.

Thuisfront

Ook brengen we je graag in contact met andere thuisfronters via onze Facebook-groep. Wil je na de uitzending van jouw veteraan in contact komen of blijven met andere thuisfronters? Of wil je je verhaal delen? Misschien heb je een vraag of wil je tips delen? Dan ben je altijd welkom in onze Facebookgroep! Het maakt niet uit of jouw veteraan al uit dienst is of nog steeds in dienst: je bent en blijft een thuisfronter.
Daarnaast houden we je via Facebook op de hoogte wanneer we een leuke thuisfrontactiviteit organiseren en delen we belangrijk nieuws.

Onze Facebookgroep is een besloten groep en alleen toegankelijk voor het thuisfront van de veteraan. Daarom willen we graag dat je je aanmeldt via dit formulier. Op deze manier kunnen we je de privacy garanderen en kunnen we die waarborgen. Je gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. We gebruiken de gegevens alleen om op juistheid te toetsen.

(Lid zijn van een besloten groep betekent dat alle posts en reacties alleen zichtbaar zijn voor leden en kunnen niet gedeeld worden met niet-leden.)

Thuisfrontontmoetingsdag 2019

De volgende thuisfrontdag is op zaterdag 5 oktober 2019. Kom je ook? Meld je nu aan! 

Ben jij partner, ouder, kind, broer of zus van een veteraan (in of uit dienst)? Dan ben je van harte welkom! Je krijgt de kans om ander thuisfront te ontmoeten en om meer over jezelf te leren.

Veteranen & hun thuisfront. Onze missie.

Bekijk ook onze video!