Home Ontmoeten Sport Invictus Games 2020

Invictus Games 2020

Van 9 tot en met 16 mei 2020 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. De Invictus Games zijn een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewond geraakte militairen. Het doel van de Invictus Games is middels de kracht van sport herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en breder begrip en respect te genereren voor hen die hun land dienen of gediend hebben.

‘Invictus’ staat voor ‘onoverwonnen’. Het symboliseert de vechtlustige geest, van fysiek en/of mentaal gewonde militairen. Het laat zien wat je, ondanks je verwondingen, kunt bereiken.

Tickets

Wil jij de deelnemers aan de Invictus Games 2020 van dichtbij aanmoedigen? Veteranen kunnen extra voordelig wedstrijden* bezoeken! Via Mijn Vi kun je de veteranentickets bestellen en het wedstrijdoverzicht bekijken.

Als veteraan krijg je voor €5 toegang tot een wedstrijd én 2 consumptiemunten. Per wedstrijd kun je 2 tickets bestellen. Extra reguliere tickets zijn bij te bestellen.

* Voor de veteranentickets zijn bepaalde sessies geselecteerd. Wielrennen is vrij toegankelijk, hiervoor is het niet nodig tickets te kopen. De kaartverkoop voor het zwemmen start later.

Ga naar Mijn Vi

Blijf op de hoogte! Lees hier al het nieuws rondom de Invictus Games 2020:

Invictus Games in 2020 naar Nederland.

De Invictus Games komen naar Nederland in 2020. Minister van Defensie Ank Bijleveld: “Ik ben trots dat dit indrukwekkende evenement in Nederland wordt gehouden. Het is een eerbetoon aan al die militairen die zich wereldwijd inzetten voor een betere wereld.”

Lees meer
invictus-games-2020-den-haag

Invictus Games 2020: One year to go!

Met een welgemeend “Ik zie jullie over een jaar weer”, luidde prins Harry de laatste 366 dagen tot het begin van de Invictus Games in. Dat gebeurde op het Zuiderpark in Den Haag, dat vanaf 9 mei 2020 een week lang het epicentrum is voor dit evenement.

Lees meer

Officiële website

Op de officiële website van de Invictus Games 2020 is een compleet overzicht te vinden van het evenement en alle belangrijke informatie.

Ga naar de website