Home Ontmoeten Sport Invictus Games 2020

Invictus Games 2020

INVICTUS GAMES 2020 UITGESTELD
Gezien de pandemie van het coronavirus  heeft het bestuur van de Invictus Games Den Haag 2020, samen met de Invictus Games Foundation, besloten dat de organisatie van de Invictus Games 2020 niet meer kan plaatsvinden zoals gepland van 9 tot 16 mei 2020. De organisatoren onderzoeken nu opties om de Invictus Games opnieuw in te plannen in de periode van mei of juni 2021.

Tickets zullen worden terugbetaald en de kaarthouders zullen binnen afzienbare tijd worden geïnformeerd.

Sportcast

In  deze podcastserie hoor je verhalen van veteranen, waarin sport een belangrijke rol speelt.

Sportcast afleveringen beluisteren

Het laatste nieuws rondom de Invictus Games 2020:

Invictus Games 2020 uitgesteld

In verband met de heersende pandemie van het coronavirus kan de Invictus Games 2020 niet plaatsvinden in Den Haag van 9-16 mei 2020.

Lees meer
team-nederland-invictus-games

Nederlands Invictus Team bekend

De Nederlandse ploeg voor de Invictus Games is gepresenteerd. Het team bestaat uit 32 (oud-)militairen die tijdens hun diensttijd ziek zijn geworden of (on)zichtbare verwondingen met zich mee dragen.

Lees meer

Invictus Games in 2020 naar Nederland.

De Invictus Games komen naar Nederland in 2020. Minister van Defensie Ank Bijleveld: “Ik ben trots dat dit indrukwekkende evenement in Nederland wordt gehouden. Het is een eerbetoon aan al die militairen die zich wereldwijd inzetten voor een betere wereld.”

Lees meer
invictus-games-2020-den-haag

Invictus Games 2020: One year to go!

Met een welgemeend “Ik zie jullie over een jaar weer”, luidde prins Harry de laatste 366 dagen tot het begin van de Invictus Games in. Dat gebeurde op het Zuiderpark in Den Haag, dat vanaf 9 mei 2020 een week lang het epicentrum is voor dit evenement.

Lees meer

Officiële website

Op de officiële website van de Invictus Games 2020 is een compleet overzicht te vinden van het evenement en alle belangrijke informatie.

Ga naar de website