Elk jaar op de laatste zaterdag van de maand juni is de Nederlandse Veteranendag in Den Haag. Een defilé in de binnenstad van Den Haag en een manifestatie op het Malieveld zijn het decor voor deze dag. Sinds 2005 is de Nederlandse Veteranendag dé dag waarop de samenleving in brede zin haar erkenning en waardering voor het werk van veteranen uitdrukt.

Dit jaar vindt de Nederlandse Veteranendag plaats op zaterdag 24 juni en uiteraard is het Veteraneninstituut ook aanwezig! Jij komt toch ook langs?

Plaatje voor je maatje

Tijdens de Nederlandse Veteranendag bedanken we alle veteranen voor hun inzet, nu en in het verleden. Wij doen dat dit jaar met muziek! We geven alle bezoekers van deze prachtige dag de gelegenheid platen voor hun maten aan te vragen. Alle plaatjes en mooie berichten worden ten gehore gebracht in de Vi-lounge door DJ Daniel Abrandis.

 

Maar er is meer..

Uiteraard is het Veteranenloket ook aanwezig en kun je bij ons terecht met ál je vragen. Wil je een nieuw Draaginsigne Veteranen of een Veteranenpas? Geen probleem, wij staan voor je klaar!

Daarnaast is ook Home@Vi aanwezig op de Nederlandse Veteranendag! Een ontmoetingsplek voor het thuisfront, maar er ligt ook iets voor je klaar. Als veteraan kun je namelijk, op vertoon van je veteranenpas, een presentje voor je thuisfront komen ophalen!

Ook zijn Checkpoint, Veteranenhotels én het Kennis- en Onderzoekscentrum van het Veteraneninstituut aanwezig.


Plaatjes voor jouw maatjes