26 juli 2019
Home Nieuws Nationale Taptoe 2019

Nationale Taptoe 2019

Uniek arrangement voor veteranen.

Het laatste weekend van september vindt in Ahoy Rotterdam de Nationale Taptoe plaats, één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s ter wereld. Een wervelende show met een divers muziekaanbod en indrukwekkende lichtshows. Ook dit jaar organiseert de Stichting Nationale Taptoe een speciaal veteranenarrangement!

Thema & Programma
Het centrale thema van deze Taptoe is ‘200 jaar militaire muziek in het Koninkrijk der Nederlanden’. Daarnaast krijgt de herdenking van de bevrijding van Nederland met Operatie Market Garden een bijzonder muzikaal accent.

Deelnemers zijn o.a.:

  • Alle Nederlandse militaire orkesten
  • Steelband van het Nederlands Politie Orkest
  • Massed Pipes and Drums
  • The United States Air Force Honor Guard Drill Team
  • Republic of Korea Traditional Army Band
1 / 2 Republic of Korea Traditional Army Band
2 / 2 The United States Air Force Honor Guard Drill Team

Veteranenarrangement
De Stichting Nationale Taptoe organiseert de traditionele veteranenontvangst om haar respect te tonen aan alle veteranen en dienstslachtoffers van Defensie en de Politie. De voorstelling voor veteranen en dienstslachtoffers vindt plaats op vrijdag 27 september. Vanaf 10:00 ben je welkom voor een gezellig samenzijn, waarbij wordt gezorgd voor koffie/thee en ‘live’ achtergrondmuziek. Tevens wordt er een lunch aangeboden, waarna je om 14:00 uur kunt gaan genieten van de première van  de Nationale Taptoe.

Het arrangement wordt aangeboden tegen een sterk gereduceerde prijs! Je kunt 2 kaarten bestellen à € 17,00 (inclusief € 2,00 servicekosten per kaart). Wil je met meer personen komen, dan is het mogelijk om nog maximaal 2 kaarten extra te bestellen à € 32,00 (inclusief € 2,00 servicekosten per kaart).

Bestellen
Het veteranenarrangement is te bestellen via de Bestelbon-Veteranenarrangement
Stuur de ingevulde bon naar:

Nationale Theaterkassa
Antwoordnummer 15
3140 VB Maassluis

Het veteranenarrangement is ook telefonisch bestellen via 0900 9203 (45 c/pm) onder vermelding van ‘Veteranenontvangst Nationale Taptoe’. Houd hierbij je registratienummer bij de hand.

Wil je meer informatie over de Nationale Taptoe? Bezoek de officiële website.

Kik hier