Home » Nieuws » Mud Masters Biddinghuizen: 25% korting voor veteranen! 9 februari 2018

De meesters van de modder: op zaterdag 22 september 2018 mogen jullie het parcours weer trotseren! En ook dit jaar hebben we weer een leuke korting voor jullie.

Obstaclerun

Ben je voorbereid op een dag vol modder en hindernissen? Als je nog niet bent voorbereid, kun je dat maar beter gaan doen, want op zaterdag 22 september is het zover.

In samenwerking met Mud Masters biedt het Veteraneninstituut een korting voor jou als veteraan. Als veteraan kan je je inschrijven met maar liefst 25% korting voor Mud Masters Biddinghuizen! Ga jij voor de 12 of 18 kilometer?

Goed om te weten

Er is een beperkt aantal plaatsen voor veteranen beschikbaar en verloopt de korting op 10 juni 2018. Dus wees er snel bij!

  • Je start op zaterdag 22 september om 11:10 uur in de startserie Foxtrot.
  • Bij het inschrijven kies je voor de afstand ’12 kilometer’ of ’18 kilometer’. Je kunt er op de dag zelf ook nog voor kiezen om het parcours van 6 kilometer te doen.

Je ontvangt een t-shirt van het Veteraneninstituut, die je zo vies mag maken als je zelf wilt. Uiteraard ontkom je niet aan de modder.. Vóór de start drinken we samen een kop koffie, voor die laatste energieboost.. En nadat je de modder hebt getrotseerd, kan je bij ons genieten van een heerlijk gekoeld drankje!

Schrijf je in!

Nogmaals: het aantal plaatsen is beperkt en de korting verloopt op 10 juni 2018. Schrijf je nu in en klik hier!

Aftermovie

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan de aftermovie die wij vorig jaar tijdens Mud Masters Biddinghuizen hebben gemaakt van alle veteranen die meededen!