Home » Ontmoeten » Locaties » VOC – Echos Home de Vrijheid

Tussen Oirschot en Eindhoven vindt u ons ECHOS Home ‘de Vrijheid’, tegenover de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne. Dit ECHOS home opende zijn deuren in 1954 en is door de jaren heen een gezellige huiskamer en thuis geweest voor de militairen, de veteranen en hun thuisfront.

Even kletsen, een spelletje doen of televisie kijken, het kon toen en kan anno nu, nog steeds allemaal. Mede door zijn gunstige ligging ten opzichte van de A58 is dit gastvrije en zonnige ECHOS Home een fijne plek om te vertoeven.

Niet alleen militairen en veteranen zijn van harte welkom maar ook als burger kunt u altijd bij ons terecht. Het motto is “niets moet en alles mag”. Door zijn uitstekende keuken, is ‘de Vrijheid’ een prima locatie voor uw lunch of diner maar u kunt bij ons ook terecht voor vergaderingen, feesten en partijen. Of u gebruikt ‘de Vrijheid’ als uitvalsbasis om de Oirschotse Heide te verkennen en na afloop neer te strijken voor een kopje koffie met wat lekkers. Bij mooi weer bieden wij onze gasten een heerlijk groot terras. Wij gaan graag met u in gesprek om een arrangement op maat te maken.

Omdat wij deel uitmaken van de Veteranen Ontmoetingscentra, die te vinden zijn in heel Nederland, zijn ook in ‘de Vrijheid’ altijd nuldelijnshelpers aanwezig die een luisterend oor, aandacht en erkenning bieden.

Loopt u eens binnen voor een kopje koffie of een praatje, de deur staat altijd open.

 

Contactgegevens:
Telefoon: 040 – 290 45 15
Email: devrijheid@echos.nl
Facebook
Manager: Roel Willemsen

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 08.30-21.00 uur.
Vrijdag van 08.30-14.00 uur.
In het weekend geopend op afspraak.

 

ECHOS-Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS-Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home de Vrijheid is onderdeel van:

VOC-logo

ECHOS Home 'de Vrijheid'
Eindhovensedijk 33,
5688 GN , Oirschot
040-2904515
Naar de website
Plan route op Google Maps