Home » Ontmoeten » Locaties » VOC – Echos Home Baan Zulu

ECHOS Home ‘Baan Zulu’ ligt vlakbij de Generaal Winkelman kazerne aan de doorgaande weg met voldoende parkeergelegenheid. Vrijwel iedere militair is bekend met het schietterrein en de schietbanen: Baan Alfa, Baan Bravo, Baan Charlie etc.

Dagelijks fungeert dit ECHOS Home als gezellige en gastvrije plek voor bezoekers om even een kop koffie te drinken, een snack te eten of tijd te nemen voor lunch of diner. Om te ontspannen zijn er vele mogelijkheden: poolbiljart, biljart, dart, Wii op een groot scherm en gratis WIFI. In de filmzaal kunnen sportevenementen worden bekeken. Er zijn tevens volop vergaderfaciliteiten beschikbaar,

Vanuit dit ECHOS Home start ook de Harscamper wandeling (12 km). Tevens zijn er verschillende fietsroutes en kampeerboerderijen in de directe omgeving.

Dit ECHOS Home maakt deel uit van de Veteranen Ontmoetingscentra waar veteranen van harte welkom zijn en kunnen rekenen op de aandacht, erkenning en steun die zij verdienen. Er zijn altijd goed opgeleide nuldelijns veteranenhelpers aanwezig.

U bent van harte welkom!

 

Contactgegevens:
Telefoon: 0318 – 45 30 60
Email: baanzulu@echos.nl
Facebook
Manager: Aart Werkman

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08.00- 22.00 uur.
Vrijdag van 08.00-14.00 uur.
In het weekend geopend in overleg.

 

ECHOS-Homes zijn laagdrempelige, toegankelijke en herkenbare ontmoetingscentra met een regionale inloop- en huiskamerfunctie voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Daarnaast zijn ECHOS-Homes vanuit hun aard en ligging ideale meeting points voor militairen en burgers, de krijgsmacht en de samenleving. U kunt bij ons terecht voor uw vergadering, een lunch of diner. Ook voor een (flo)-receptie of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Echos Home Baan Zulu is onderdeel van:

VOC-logo

ECHOS Home Baan Zulu
Otterloseweg 12A
6732BS, Harskamp
0318-453060
Naar de website
Plan route op Google Maps