Home » Nieuws » Leave no one behind: tickets voor veteranen 7 maart 2018

De zorg voor veteranen en hun dierbaren is belangrijk voor Nederland, we streven naar de hoogste kwaliteit. Maar hoe doen we het in internationaal perspectief? Hoe is de veteranenzorg geregeld in de USA, in Canada, in de rest van Europa?  Door internationale samenwerking kan de zorg voor veteranen aan kwaliteit winnen en dat is goed nieuws voor alle veteranen natuurlijk, in Nederland en daarbuiten. Daarom organiseert het LZV in samenwerking met het Veteraneninstituut en het Ministerie van Defensie dit internationale congres over veteranenzorg.

Drie uitdagende congresdagen op het Marine Etablissement in Amsterdam

Met internationale sprekers, maar ook veteranen over hun uitzendervaringen en natuurlijk partners van veteranen. De Nederlandse zorg in internationaal perspectief. Minister van Defensie Ank Bijleveld opent. Wil je hierbij zijn en meepraten in dit Engelstalige congres, dan ben je welkom je aan te melden.

Tickets voor veteranen

U als veteraan bent welkom op dit congres. Kom ook naar Amsterdam. Wij bieden veteranen buiten de veteranenzorg en Defensie een gereduceerd tarief aan.

Meer informatie over het congres en het bestellen van tickets? Klik dan hier!

 

Lees ook:

“Kom je ook naar dit congres? Van harte aanbevolen. Ik ben Peter Bercx, oud-marinier en aanwezig in Amsterdam. Zie je daar!”