3 april 2020
Home Nieuws Geestelijk verzorgers starten online huiskamer

Geestelijk verzorgers starten online huiskamer

Veteranen en thuisfronters kunnen elkaar ontmoeten via de app Houseparty.

Het team geestelijk verzorgers van het Veteraneninsituut opent vanaf volgende week een digitale huiskamer. Via de app Houseparty kunnen zowel veteranen als thuisfronters elkaar ontmoeten in informele sfeer. Door de coronacrisis zijn mogelijkheden voor ontmoeten beperkt geworden, via de online huiskamer kan er toch contact met elkaar gelegd worden.

GV huiskamer
Ben je veteraan of thuisfronter en heb je in deze tijd behoefte aan een praatje? Je bent dan van harte welkom in de GV huiskamer! Je kunt hier bijvoorbeeld even je ei kwijt , advies vragen of advies aanbieden. De online huiskamer is op maandagen voor veteranen geopend van 14:00 – 16:00 uur, met geestelijk verzorger Ko Sent. Thuisfronters kunnen op donderdagen van 14:00-16:00 uur terecht in de online huiskamer, geestelijk verzorgers Sanneke Brouwers en Ank van Harinxma zullen dan aanwezig zijn.

Openingstijden

Datum: Huiskamer open voor: Geestelijk verzorger aanwezig:
ma. 6 april Veteranen Ko Sent
do. 9 april Thuisfront Sanneke Brouwers & Ank Harinxma
ma. 13 april Veteranen Ko Sent
do. 16 april Thuisfront Sanneke Brouwers en Ank Harinxma
ma. 20 april Veteranen Ko Sent
do. 23 april Thuisfront Sanneke Brouwers
ma. 27 april Veteranen Ko Sent

 

Praktische informatie

  • Om deel te nemen aan het online gesprek moet je de app Houseparty downloaden en vervolgens in de app een account aanmaken. Om je te registreren moet je een naam opgeven en een e-mailadres.
  • Type in het zoekveld ‘GV Veteraneninstituut’  en voeg toe of klik op deze link: https://houseparty.com/add/gvhuiskamer
  • Wil je gebruik maken van de huiskamer voor een gesprek? Klik dan tijdens de beschikbare momenten op ‘GV Veteraneninstituut’ om deel te nemen aan het gesprek.
  • Aan een gesprek kunnen in totaal 8 personen deelnemen. Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat de huiskamer vol is op een bepaald moment.

Neem voor vragen contact op met Jan Tom Schneider, coördinator geestelijke verzorging van het Veteraneninsituut, via 088 334 00 88 of jt.schneider@veteraneninstituut.nl.