Home Diensten Checkpoint

Checkpoint

Tijdschrift Checkpoint is hét blad voor en over veteranen. In dit 76 pagina’s tellende magazine vindt u informatie over verschillende missies, ervaringen van veteranen, het laatste nieuws en diverse achtergrondverhalen over militaire missies vanaf de Tweede Wereldoorlog tot heden.

Ook staan in het tijdschrift tal van speciale aanbiedingen voor houders van de veteranenpas, zoals kortingen op reizen, maaltijden, boeken, dvd’s en meer. Checkpoint is zowel op papier als digitaal te lezen en is gratis voor veteranen.

Veteranen uit dienst ontvangen de Checkpoint automatisch thuis, voor veteranen in dienst is de Checkpoint digitaal gratis beschikbaar. Weduwen en weduwnaars van veteranen kunnen de Checkpoint kosteloos blijven ontvangen. Hiervoor nemen zij contact op met het Veteraneninstituut op 088 334 0050 of info@veteraneninstituut.nl.

Lees de Checkpoint op uw PC
Het is nu nog eenvoudiger geworden om de digitale versie te lezen.

U logt in met uw veteranenpasnummer als inlognaam en als wachtwoord Checkpoint (met hoofdletter!).
Een veteraan in dienst kan ook inloggen met een PeopleSoftnummer.

U kunt de papieren versie eventueel opzeggen, zodat u de Checkpoint alleen nog digitaal leest.

Geen veteraan maar wel de Checkpoint lezen?
Dan kunt u zich abonneren op de papieren of digitale Checkpoint.

Een jaarabonnement op de papieren versie (€ 18,50 voor 8 nummers) aanvragen? Stuur dan een e-mail naar veteraneninstituut@emdejong.nl

Wilt u de Checkpoint alleen digitaal lezen? Download dan de app in de Appstore of in de Play van Google.
De digitale editie van Checkpoint kost € 1,79 per nummer. Bij vragen en/of opmerkingen over de app kunt u contact opnemen met info@veteraneninstituut.nl.

Checkpointaanbieding
Een nieuwe online winkel speciaal voor lezers van de Checkpoint. 10% van de opbrengsten gaat naar Stichting Ondersteuning Veteranen Initiatieven. Maandelijks worden er aanbiedingen voor u geselecteerd, welke u online kunt bestellen.

Redactieadres

Redactie Checkpoint
Postbus 862
1180 AW Amstelveen
E-mail: checkpoint@mpg.today 

Leuk nieuws, verhaal of evenement voor Checkpoint?

U kunt alle evenementen en activiteiten voor veteranen en hun thuisfront mailen naar activiteiten@veteraneninstituut.nl. Dan kunnen wij het ook gelijk op onze website plaatsen!

Heeft u leuk nieuws of een mooi verhaal te vertellen? Mail dan naar webmaster@veteraneninstituut.nl.