Home Checkpoint Prikbord online

Prikbord online

Ben je op zoek naar een collega-veteraan? Verkoop je interessante spullen voor veteranen? Of wil je iets delen met veteranen? Via het Prikbord van Checkpoint Online deel je makkelijk je oproep.

Vul het formulier in en je bericht staat binnenkort op deze website.

faces-of-groesbeek

Donateurs gezocht

In het kader van 75 jaar vrijheid organiseert stichting Faces to Graves op de Canadese militaire begraafplaats het evenement ''The faces of Groesbeek''. Alle, reeds beschikbare foto's worden geplaatst bij de graven, om u een indruk te geven van deze jonge mannen die hun leven verloren in de strijd om ons die vrijheid te bezorgen. Heeft u een foto of informatie? Neem dan contact op met info@facestograves.nl. Om dit evenement mogelijk te maken vraagt de stichting om uw bijdrage. Klik op de link om te kijken hoe u mee kunt helpen.

Wie heeft in 1947 t/m 1950 in Soerabaya gediend?

Wie heeft in 1947 t/m 1950 in Soerabaya gediend met Peter Trapman uit Hardinxveld Giessendam? Heb misschien halfzus in Indonesië ivm bezit van foto's. Neem contact op met L. Trapman via info@as-administraties.nl.

Max Schram zoekt zijn oude maten met rood erekoord uit voormalig Nederlands Nieuw-Guinea

Dpl Sld 1 Max Schram diende in 1962 bij 7 AFDLTLUA in voormalig Nederlands Nieuw-Guinea. Op 10 oktober 1962 ontving hij van Kapitein J.W. Dieleman het (rode) erekoord. Max is benieuwd of zijn oude maten die op of omstreeks deze datum ook het (rode) erekoord kregen nog leven en wil graag nog een keer met hen in contact komen. Max Schram is bereikbaar op 0227- 821244.