Home Checkpoint Over Checkpoint

Over Checkpoint

Checkpoint is hét tijdschrift voor en over veteranen. In het 76 pagina’s tellende magazine vindt u informatie over verschillende missies, ervaringen van veteranen, het laatste nieuws en diverse achtergrondverhalen over militaire missies vanaf de Tweede Wereldoorlog tot heden.

Ook staan in het tijdschrift tal van speciale aanbiedingen voor houders van de veteranenpas, zoals kortingen op reizen, maaltijden, boeken, dvd’s en meer. Checkpoint is zowel op papier als digitaal te lezen en is gratis voor veteranen.

Veteranen uit dienst ontvangen de papieren Checkpoint automatisch thuis. Veteranen in dienst – die hun gegevens in PeopleSoft hebben gedeeld met het Veteraneninstituut – ontvangen ook de Checkpoint op papier. Weduwen en weduwnaars van veteranen kunnen de Checkpoint kosteloos blijven ontvangen, neem daarvoor contact op via info@veteraneninstituut.nl.

Het overzicht van de downloadbare digitale Checkpoints vindt u hier. Log in met uw veteranenpasnummer als inlognaam en met het wachtwoord Checkpoint (met een hoofdletter). Een veteraan in dienst kan ook inloggen met een PeopleSoftnummer.

Geen veteraan maar wel de Checkpoint lezen?
Dan kunt u zich abonneren. Stuur een e-mail naar veteraneninstituut@emdejong.nl.  Een jaarabonnement op de papieren versie van Checkpoint kost € 18,50 voor 8 nummers.