Home » Ontmoeten » Agenda » Nationale Taptoe met veteranenontvangst

Taptoe 2017 heeft als ondertitel Patchwork gekregen. Allerlei kleuren en stijlen worden met elkaar verbonden. En wat deze taptoe in Ahoy echt bijzonder maakt is dat musici, dansers en artiesten samen optreden in grote themablokken. Er hoeft geen keuze worden gemaakt tussen blaasmuziek of Twirl. Nee, terwijl een orkest speelt en marcheert, wordt er gedanst, gezongen. Orkesten, solisten en gastartiesten worden zo gezamenlijk onderdeel van een indoor militaire muziekshow waarin tradities en vernieuwing samenkomen.

Veteranenontvangst

 Vrijdag 29 september 2017 opent Rotterdam AHOY om 10 uur haar poorten voor veteranen. U bent als defensieveteraan, BNMO-lid of politie-veteraan vanaf 10 uur van harte welkom op de gezellige Meet and Greet. ’s Middags bent u te gast op de speciale veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe.

Meet and Greet

Ontmoet uw oud-collega’s en bekenden en geniet samen van onze Indische lunchbuffet. En breng gerust uw partner of begeleider mee. Sinds 2014 zijn duizenden veteranen naar Ahoy gekomen die vele herinneringen ophaalden met vrienden en oud-collega’s. Ook dit jaar is de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht, tevens, Inspecteur der Veteranen uw gastheer.

Veteranenvoorstelling

Op 13:30 uur begint de veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe. De taptoe is een unieke muziekshow met de Nederlandse militaire orkesten en het Nederlands Politieorkest. We tonen onze militaire skills and drills in een showformat. Er komt een stijlvolle ode aan veteranen. Er komen traditionele Pipes and Drums. Maar ook het modernere Fabia Dance Center met hiphop en breakdance.

Aanmelden

De speciale kaarten voor u als veteraan kosten € 12,50 per persoon. Voor dit bedrag kunt u twee kaarten reserveren. Indien u nog extra familie of bekenden wenst mee te nemen kunt u 2 extra kaarten kopen voor € 30,00 per persoon.

U kunt zich op twee manieren aanmelden voor deze bijeenkomst. Via een bestelbon of via internet. De verschillen in deze manieren van bestellen zijn:

De bestelbon staat in de Checkpoint én in de Kareoler, maar u kunt hem hier ook downloaden.

Deze kunt u retour sturen naar het antwoordnummer op de bestelbon of mailen naar info@nationaletaptoe.nl
Voor het reserveren via internet heeft u een wachtwoord nodig. Indien u dit wachtwoord niet heeft kunt u dat opvragen via info@nationaletaptoe.nl waarna u hier verder kunt om uw kaarten te reserveren.

Meer informatie

Voor meer informatie klikt u hier!

Belangrijke informatie

Rotterdam Ahoy
10:00
29 september 2017