7 maart 2018
Home Nieuws De 5 leukste kortingen met je veteranenpas!

De 5 leukste kortingen met je veteranenpas!

De meeste veteranen hebben ‘m wel op zak: de veteranenpas. Misschien heb je nog de oude versie, die waarschijnlijk al versleten is, of je hebt de welbekende oranje veteranenpas al in je portemonnee. Hoe dan ook: met je veteranenpas kan je leuke kortingen krijgen! We hebben de 5 leukste voor je op een rijtje gezet.

1 – Tot 10% korting op Apple producten

Apple: wie kent het niet? Deze stijlvolle telefoons, laptops en tablets zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. En speciaal voor veteranen geeft Apple maar liefst tot 10% korting in een webshop die alleen toegankelijk is voor veteranenpashouders. Klik hier om je aan te melden voor de veteranenwebshop van Apple.

2 – Gratis toegang bij Slagharen

Vanaf 31 maart 2018 kun je als veteraan gratis toegang krijgen tot het attractiepark Slagharen. Je kunt tot maximaal 5 personen meenemen, die maar liefst 50% korting krijgen op hun ticket! Wanneer plan jij een dagje vrij met je gezin? Meer informatie over Slagharen lees je op de website. 

3 – Gratis toegang tot Defensiemusea

Op vertoon van je veteranenpas (en dienstslachtofferpas) krijg je gratis toegang tot alle Defensiemusea:

(Nationaal Militair Museum)

4 – 15% korting bij alle locaties van Optisport

Heb je zin om een dagje sportief bezig te zijn? Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, schaatsen en andere binnensporten. Als veteraan krijg je maar liefst 15% korting op vertoon van je veteranenpas bij alle locaties van Optisport! De korting geldt ook voor groepslessen en een jaarabonnement.
Ook kinderen tot en met 18 jaar hebben recht op korting en die korting geldt alleen op gezinsactiviteiten waar de veteranenpashouder ook aanwezig is.

Kijk op de website van Optisport voor alle locaties en activiteiten.

5 – 10% korting bij de Bommel Meubelen!

Voel je de lentekriebels al opkomen en wil je wat veranderingen in je huis aanbrengen? Neem dan eens een kijkje bij de Bommel Meubelen! Op vertoon van je veteranenpas krijg je namelijk 10% korting op het gehele assortiment (met uitzondering van acties en andere aanbiedingen). Je vindt de winkels van de Bommel Meubelen op verschillende locaties in het land. 

(Foto: de Bommel Meubelen)

Ben je benieuwd naar alle kortingen voor veteranenpashouders? Kijk dan op veteranenpasvoordeel.nl.

Veteranenpas aanvragen of vervangen?

Heb je nog geen veteranenpas? Je kunt er heel makkelijk zelf eentje aanvragen! 

Ben je veteraan in actieve dienst en wil je een veteranenpas? Kijk dan hier.

Heb je nog een oude veteranenpas die amper leesbaar is? Je kunt hier een nieuwe aanvragen!